Services

Sociale medier marketing

Dit digitale visitkort

Din virksomheds sociale medier er dit online visitkort til alle, der besøger dine sider for at blive klogere på din virksomhed og dit brand. Derfor er det vigtigt, at din SoMe-strategi, visuelle identitet og dit content efterlader dine besøgende nysgerrige og interesserede i dine produkter/services allerede fra første besøg. Hos Besa Digital har vi mange års erfaring med at hjælpe små som store virksomheder med at udvikle deres egen brand identitet online med henblik på at skabe engagement og konverteringer på tværs af alle kanaler.

Blive en stjerne på SoMe

Uanset om dine ambitioner er at skabe et online community omkring dit brand, eller bruge dine sociale medier som ekstra salgskanal, så står vi klar til at hjælpe. sammen sørger vi for at realisere dine digitale drømme gennem målrettet content, fængende tekstforfatning, og en effektiv SoMe-strategi, der sikrer, at dit indhold slår benene væk under din målgruppe. Vi hjælper dig med at udvikle spændende, engagerende content, som vækster og konverterer på dine kanaler – selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og idéer.

Med dig hele vejen

Hos Besa Digital er din success og dine resultater vores egne. Vi er derfor med dig hele vejen fra idé til eksevering, og sørger for, at vi sammen når de mål, vi sætter for dine soMe indsatser. Med os som din digitale samarbejdspartner sørger vi for, at din digitale tilstedeværelse på sociale medier bliver taget til nye højder, og vi går altid det ekstra skridt for at sikre os, at vi leverer resultater.

Målrettet &
effektiv strategi

Det er ikke en ligetil opgave at udvikle og ramme sin målgruppe med fængende og konverterende content på sine sociale medier. Det kræver stor indsigt i sin målgruppe og deres online adfærd.

Samtidig skal man have redskaberne i orden, når der skal laves grafik, video og budskaber, der sælger, så brugerne rent faktisk bliver motiveret til at bruge tid på at se/læse dit indhold.

Er du klar til at få en succesfuld sociale medie-strategi? Kontakt Besa-Digital for at få en uforpligtende snak om dine muligheder

Markedsføring på
Sociale Medier

SoMe markedsføring der hjælper dig i mål

En stærk sociale medier strategi er ikke kun vigtig for dine overordnede mål med din markedsføring. Det er også et vigtigt redskab at bruge som grundlag til at måle din fremgang, samt hvor du skal justere for at få det optimale ud af dine digitale aktiviteter.

Gennem en effektiv social medie strategi sørger vi for, at vi sammen får opsat nogle realistiske mål, så du kan se, at dine indsatser betaler sig. Ligeledes er der et grundlag at rette ind fra, hvis vi ikke når vores mål. På den måde er du sikret, at du får det optimale ud af vores indsatser, og at din sociale medier markedsføring også leverer resultater.

LinkedIn

LinkedIn er verdens største erhvervsorienteret sociale platform, og har mere end 2 millioner danske brugere. LinkedIn annoncering er derfor oplagt for dig, der gerne vil slå igennem med målrettede B2B annoncer. Platformen tilbyder gode målretningsmuligheder, hvor du kan segmentere efter uddannelsesmæssige baggrund, titel, branche og meget mere. Hagen er, at LinkedIn annoncering er dyrere end annoncering på andre sociale medier. Det er dog stadig en oplagt platform at annoncere på, hvis budgettet tillader der, da du kan ramme meget specifikt med LinkedIn’s annonceringsværktøjer.

Facebook

I Danmark har mere end 80% af befolkningen en Facebook-profil, som de aktivt bruger. Det er derfor, uden sammenligning, det mest oplagte sociale medie at annoncere på, hvis man gerne vil nå ud til mange brugere med sine produkter eller services. Platformen giver desuden en bred vifte af muligheder for at ramme dit specifikke publikum, uanset om det er B2C eller B2B.

Instagram

Instagram er vokset meget gennem årene, og giver virksomheder stærke muligheder for flot visuel eksponering på billedplatformen. Mange virksomheder anvender fx influencers og micro-influencers på denne platform til at markedsføre deres produkter og services. Da Instagram er ejet af Facebook, kan dine annoncer på Facebook også deles på Instagram via. Facebook Business Administrators værktøjer.

 

TikTok

TikTok har oplevet en voldsom vækst i popularitet og anvendelse, og har positioneret sig som en af de mest trendbærende sociale medier i dag. Platformen giver brugerne mulighed for at skabe og dele korte, musikvideo-lignende optagelser, der kan gøre det sjovt og underholdende at følge en virksomhed. TikTok byder på en unik mulighed for virksomheder at komme i kontakt med deres målgruppe på en sjov og kreativ måde, og styrker deres brandidentitet. Så hvis du vil være med på den nyeste bølge inden for social media-markedsføring, så overvej TikTok.